Tillbaka hos Persona

2023-08-17 - Restaurants

Ikväll var jag tillbaka på Persona och hos de fantastiska människorna som jobbar där! Ikväll var även Johan medbjuden och jag såg verkligen fram emot att han skulle få träffa gänget som fick mig att känna mig så otroligt välkommen när jag gick på dejt med mig själv häromveckan.

Anledningen att vi var tillbaka så snart igen är faktiskt ganska rolig, men long story short, de tyckte om mina bilder så mycket att de undrade om jag kunde tänka mig att hjälpa till och fota lite promobilder som de kunde använda i sina sociala medier. När jag fick frågan behövde jag fundera i ungefär två hela sekunder innan jag svarade "självklart!".

Så, ikväll hade jag tagit med mig två kameror och jag måste erkänna att jag var lite nervös, varför vet jag inte... Men, det som jag trodde skulle bli en enkel vistelse där vi skulle få fota och smaka på några enstaka rätter blev en helkväll med fullskalig meny inkl. två dryckespaket ^^ Vi var så otroligt mätta halvvägs in i menyn, men vi kämpade oss igenom samtliga rätter även om vi fick be om att ta med oss de små tilltuggen till kaffet hem. Det som jag trodde skulle bli en tidig kväll slutade med en Uber vid 00:30, men åh så värt det var!


Fotogalleri

Persona