DICE Summer Party 2023

2023-08-25 - Work

Tänk att det aldrig slår fel... Det regnar alltid när man ska vara utomhus ^^

Idag var det dags för det årliga sommarfesten med DICE och i år skulle den hållas på Villa Källhagen på Djurgården. Jag gick alltid förbi det här stället när jag bodde på Östermalm, men reflekterade aldrig över hur stort det faktiskt var.

Efter en båttur in till Nybroplan och en kort bussresa, var jag framme drygt 20 minuter för tidigt - först på plats! Inte fick jag komma in heller, trots att det bara var jag där... Allteftersom klockan närmade sig 16:00, började folk strömma in. Men, trots den stora mängden folk var det väldigt få jag faktiskt kände igen. Som tur var dök Florian och David upp och höll mig sällskap!

Eftermiddagen och kvällen regnade tyvärr bort. Dock var maten som vi blev bjudna på väldigt bra - nygrillat och bra tillagat kött, inte alls överstekt! Drinkbiljetterna som vi fått när vi kom var snart slut, men visst är det fantastiskt vilka kreativa lösningar man kommer på när man måste ^^ Snart hade jag väskan full med drinkbiljetter igen! Och som alltid när man är ute med sina kollegor är det Hot Shots som gäller och den här kvällen var inget undantag!

När eventet stängde vid 23:00 var vi ett gäng som tog en taxi till Persona och jag kan få lite dåligt samvete så här i efterhand att vi kom dit och tog över stället, men det var enkla pengar ner i kassan för dem då vi var ett stort gäng som var törstiga!

Så, trots det dåliga vädret och det faktum att jag numera känner väldigt få kollegor, blev det en väldigt trevlig kväll med mycket skratt! En bra sommarfest helt enkelt!