DICE Kick Off på Vaxholms Kastell

2023-09-01 - Work

Det hände igen... En hel vecka med strålande sol, men idag... Då ska det minsann ösa ner igen ^^

Idag väntade en "Kick Off" för hela DICE ute på Kastellet i Vaxholm! Folk hade flugits in till Stockholm från världens alla hörn och vi var ett gäng om ~500 personer som skulle skeppas ut till den lilla ön.

Jag tog båten in till Gamla Stan och slog mig ner på ett café i väntan på att vi skulle få gå ombord på de abonnerade båtarna och jag fick sällskap av Niels som mötte upp mig på en kopp kaffe. Regnet öste ner utanför och när klockan närmade sig 12:30 såg man ett stort hav av paraplyer som väntade otåligt på att få gå ombord på rätt båt.

Vi var uppdelade i ~50 team á 10 personer i varje. Fokuset på dagens kick off var samarbete och att lära känna folk som man vanligtvis inte jobbar med. Jag hade blivit utsedd till lagledare och när vi kom ombord på båten väntade lite pyssel, ett överlevnadskit (så man slapp bli hangry) och varsin lagtröja. Båtresan skulle ta drygt en timme och under den här tiden skulle vi alla göra en lagflagga! Vi tjejer tog oss an uppgiften på stort allvar medan de flesta av grabbarna "lärde känna varandra" genom att hänga lite... ^^

Dagen på Kastellet bestod av flertalet små lagtävlingar och det märktes vilka som gick in stenhårt för att vinna! Vårat lag var inte ett av dem... ^^ Vi nöjde oss med att vara lite "lagom" och ha kul istället! Efter drygt två timmar skulle vinnarna koras, sedan var det dags för mingel i trädgården innan det var dags för middag! Under middagen bjöds det på god buffé och efterrätt samtidigt som ytterligare vinnarna från dagens tävlingar presenterades om vartannat med LIVE-musik.

Kl 21 gick båtarna hem igen och när många bestämde sig för att gå vidare, var jag en vuxen människa och tog en taxi hem till Johan istället! Helt rätt beslut!


Fotogalleri

DICE Kick Off